Bij Hûs Jens kun je op verschillende creatieve vlakken workshops volgen. Afhankelijk van het jaargetijde geeft Maricia (bloomstyling) workshops waarin je met natuurlijke seizoensmaterialen werkt.  Je kunt je individueel opgeven voor deze workshops door een berichtje te sturen. 

 

Bij de vachtviltworkshops ga je, afhankelijk van de lengte van de workshop in een groep van twee of van vijf mensen, aan het einde van de dag met een zelf vachtgevilt kleed onder de arm naar huis.

Tijdens de andere (bloomstyling) workshops maak je interieurdecoraties (zoals: decoratieve woodstick, macraméwandhanger, 'nature art' mobiles,  bloemenkrans, spiegel met rand van mozaïek of gedecoreerd bamboeservies als wanddecoratie). Maar er is nog veel meer mogelijk...

Voor deze workshops geldt een maximum groepsgrootte van 6 personen. Deze workshops zijn ideale groepsactiviteiten om bijvoorbeeld samen met een groepje vriendinnen of moeder/ dochter combinatie te boeken. Een arrangement van verblijf van minimaal 2 nachten met het volgen van een workshop kan op afspraak gemaakt worden buiten de geplande workshops die in de kalender te vinden zijn.

Een creatieve workshop als teambuildingsactiviteit volgen kan ook een optie zijn. Een combinatie van workshop met aansluitend een hapje en een drankje is ook mogelijk. Een al in de kalender geplande workshop kan natuurlijk ook tijdens een verblijf bij Hûs Jens worden gevolgd.

Na de workshop heb je een uniek en zelfgemaakt interieurstuk voor in huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur Maricia een bericht.

 

 

WORKSHOPS op maat

 

Gedurende het hele jaar kun je seizoensworkshops bij Maricia volgen. 

Op Instagram bnbhusjens vind je foto's van de seizoensworkshops die binnenkort te volgen zijn.

 

Seizoensworkshops in 2021

-Voorjaarsworkshop (dagdeelworkshop): 27 maart van 19.30-22.00u, 1 april 14.30-17.00u (vervalt ivm lockdown)

  kosten 40 euro Bij deze workshop werk je o.a. met schijven die je zelf bekleed met handgeschept            papier, voorjaarsbloemen in glazen buisjes met toevoeging van eierschalen, keivitseitjes en andere          decoratiematerialen

- Vachtviltworkshop (dagworkshop incl. gezonde lunch): 29 mei, 19 juni, 7 augustus van 9.30-17.00    uur kosten 95 euro. De vacht die je maakt is ongeveer 150x110 cm groot

- Vachtviltworkshop (dagdeelworkshop): 10 juli, 21 augustus (vol), 25 september (vol) van 13:00 uur tot 17:00 uur kosten 50 euro. De vacht die je maakt is ongeveer 60x60 cm groot

-Zomerworkshop (dagdeelworkshop) 1 augustus van 13.00-17.00 uur kosten 40 euro

  Bij deze workshop maak je een bloemenkrans voor in je haar. Er wordt gewerkt met verse bloemen die mooi indrogen  en met gedroogde bloemen en ander decoratiemateriaal.

- Zomerworkshop (dagdeelworkshop): 14 augustus (vol) van 14.30-17.00 uur kosten 40 euro

  Bij deze workshop maak je een robuuste tak op met verse en gedroogde materialen. Door de bolvaasjes    die er in in verwerkt worden kun je steeds weer verse bloemen toevoegen. 

Najaarsworkshop (dagdeelworkshop): 7 oktober van 19.30 tot 22.00 uur en 9 oktober van 14.30 tot 17.00 uur (Herfstkrans)   kosten 45  euro 

Kerstworkshop (dagdeelworkshop): 17 december van 19.30 tot 22.00 uur (Lichtjestak) kosten 45 euro en 18 december van 14.00 tot 16.30 uur (Tafelstuk 'Golf') kosten 45 euro (deze workshop is VOL)

 

Wil je meer weten en meedoen aan één van bovenstaande workshops? Stuur een berichtje en ik stuur je meer details over de workshop waar je belangstelling voor hebt. 

 

 

 

 

 

 

 

Seizoensworkshops

COVID- 19 AANPASSINGEN
ALLE WORKSHOPS GAAN OP DE GEPLANDE DATA DOOR MET IN ACHT NEMING VAN DE RIVM MAATREGELEN.
DAGWORKSHOPS GROEPEN VAN vier PERSONEN
DAGDEELWORKSHOPS GROEPEN VAN MAXIMAAL zes PERSONEN