Bij Hûs Jens kun je op verschillende creatieve vlakken workshops volgen. Afhankelijk van het jaargetijde geeft Maricia (bloomstyling) workshops waarin je met natuurlijke seizoensmaterialen werkt.  Je kunt je individueel opgeven voor deze workshops door een berichtje te sturen. 

 

Bij de vachtviltworkshops ga je, afhankelijk van de lengte van de workshop in een groep van vier of van acht mensen, aan het einde van de dag met een zelf vachtgevilt kleed of wanddecoratie onder de arm naar huis.

Tijdens de andere (bloomstyling) workshops maak je interieurdecoraties. Kijk voor het actuele aanbod hieronder. Er is  veel mogelijk, als je met een eigen groep in bent voor lekker met je handen aan de slag, kunnen we in overleg een workshop op maat aanbieden,

Voor deze workshops geldt een maximum groepsgrootte van 6 personen. Deze workshops zijn ideale groepsactiviteiten om bijvoorbeeld samen met een groepje vriendinnen of moeder/ dochter combinatie te boeken. Een arrangement van een verblijf van minimaal 2 nachten met het volgen van een workshop kan op afspraak, buiten de geplande workshops in de kalender, gemaakt worden.

Een creatieve workshop als teambuildingsactiviteit volgen kan ook een optie zijn. Een combinatie van workshop met aansluitend een hapje en een drankje is ook mogelijk. Een al in de kalender geplande workshop kan natuurlijk ook tijdens een verblijf bij Hûs Jens worden gevolgd.

Na de workshop heb je een uniek en zelfgemaakt interieurstuk voor in huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur Maricia een bericht.

 

 

WORKSHOPS op maat

 

Gedurende het hele jaar kun je seizoensworkshops bij Maricia volgen. 

Op Instagram bnbhusjens vind je foto's van de seizoensworkshops die binnenkort te volgen zijn.

 

Seizoensworkshops in 2024

-Voorjaarsworkshop (dagdeelworkshop): 29 maart van 19.30-22.00u, 30 maart 14.00-16.30u, kosten 50 euro. Bij deze workshop maak je een wat hoger voorjaarsstuk, op een basis van een berkenstammetje waar glazen buisjes omheen dansen en gevuld worden met voorjaarsbloemen. In het stuk worden eierschalen, kievitseitjes en andere decoratiematerialen toegevoegd tot een fris geheel.

-Vachtviltworkshop (dagworkshop incl. gezonde lunch): 11 mei (vol), 22 juni (vol), 27 juli (vol) en 14 september van 9.30-17.00 uur kosten 100 euro. De vacht die je maakt is ongeveer 150x110 cm groot.

-Vachtviltworkshop (dagdeelworkshop): 25 mei (vol), 29 juni (vol), 3 augustus van 13.00-17.00 uur kosten 65 euro. De vacht die je maakt is ongeveer 70x60 cm groot en kan bv. goed gebruikt worden bij yoga.

-Wanddecoratieworkshop (dagdeelworkshop): 13 juli van 13:00 uur tot 17:00 uur kosten 65 euro. (vol) Je maakt een wanddecoratie van je gevilte vachtje op een ondergrond van ongebleekt linnen, hangend aan een stoere tak. 

-Zomerworkshop (dagdeelworkshop) 31 augustus van 13.00-17.00 uur, kosten 50 euro.

  Bij deze workshop maak je een wanddecoratie waarbij je aan de slag gaat met het weven van gedroogde grassen en bloemen in combinatie met verschillende soorten garen in een natuurlijk kleurenpalet.

-Najaarsworkshop (dagdeelworkshop): 25 oktober van 19.30 tot 22.00 uur en 26 oktober van 14.00 tot 16.30 uur  kosten 50  euro. Je gaat aan de slag met de rijkdom van herfstmaterialen.

-Winterworkshop (dagdeelworkshop): 15 december van 19.30 tot 22.00 uur, 16 december van 14.00 tot 16.30 uur kosten 50 euro. Laat je verrassen...

 

Wil je meer weten en meedoen aan één van bovenstaande workshops? Stuur een berichtje en Maricia stuurt je meer details over de workshop waar je belangstelling voor hebt. 

 

 

 

 

 

 

 

Seizoensworkshops

 
DAGWORKSHOPS GROEPEN VAN MAX. vier PERSONEN
DAGDEELWORKSHOPS GROEPEN VAN MAX. ACHT PERSONEN